Stone base : Projecten & Openbare ruimte

Get the Flash Player to see this rotator.

Onder de term “exclusive natural stone products” levert Stone base een uitgebreid assortiment duurzame natuurstenen en keramische producten voor de inrichting van de openbare ruimte en de professionele markt. Deze exclusieve en kwalitatief hoogwaardige producten worden geleverd aan de hand van de eisen van ontwerpers en opdrachtgevers. Geheel op maat geproduceerd dus.

In 2002 is het onderdeel “Projecten & Openbare ruimte” opgericht en met name op het gebied van natuursteen speelt Stone base inmiddels een vooraanstaande rol in Nederland met leveranties aan overheidsinstellingen, projectontwikkelaars en aannemers in de GWW sector en utiliteitsbouw.

Door een uitstekend netwerk van toeleveranciers, deskundig personeel en korte levertijden is Stone base te kenmerken als een betrouwbare, professionele partner die veel waarde hecht aan een goede service en duurzaam ondernemen. Met behulp van deze website kunt u inspiratie opdoen om een juiste materiaalkeuze te maken voor ieder gewenst ontwerp. Van stadspark tot stationshal en van centrumplan tot binnenplaats; Stone base is de basis voor uw ontwerp!

Dag van de Openbare Ruimte

Op 7 en 8 oktober vindt u Stone base tijdens de Dag van de Openbare ruimte bij stand 4.072

...
Lees verder Lees verder